Így változik az orgazmusod ahogy idősödsz

Az apaság teljesen felforgatja az életed és az orgazmusod is! Derítsd ki, hogyan változik a szex a kor előrehaladtával!

Az apaság teljesen felforgatja az életed és az orgazmusod is! Derítsd ki, hogyan változik a szex a kor előrehaladtával!

Olvasd el ezt is!

Több dolog tereli el a figyelmed

A fősulin 100 százalékban a csajra koncentrálsz, ahogy viszont öregszel, a pénz, család és gyerekek elterelhetik a figyelmed a szexről. Az agyadnak fontos szerepe van az orgazmusban, egyszerre több része is aktivizálódik, ha viszont elkalandozol, nehezebb dolgod lesz. Ilyenkor a legjobb, ha megmasszírozod a párod és csak az érzékeidre hagyatkozol.

Nem ölelkeztek

Az első pár hónapban csak úgy alszotok el, hogy szorosan egymás mellett fekszetek. Ahogy viszont telnek az évek, ez egyre kevésbé lesz fontos. Pedig egy kutatás szerint az ölelés, csókok és simogatás hiánya az ágyban is érezhető. Ezért tartsd életben a régi szokásokat!

Alacsony a tesztoszteron szinted

Ekkor bajok lehetnek a hancúrléccel, ezért fontos, hogy rendszeresen eddz, ha szükséges, leadd a fölös kilókat.

Apatested van

A túlsúly és elhízás a szerszámodnak sem tesz jót, mivel merevedési problémáid lehetnek. A megoldást tudod: válts egészségesebb életmódra!

Más egészségügyi gondok

A cukorbetegség is okozhat nehézségeket az ágyban, mivel roncsolhatja az idegeid, így kevésbé vannak kihegyezve az érzékeid szex közben. A Parkinson-kór és a dopamin menyiségének csökkenése is közrejátszhat az orgazmus hiányában.

Súlyos a sérülésed, vagy otthon is kezelheted?

Mielőtt megkérdeznél egy orvost, vizsgáld meg magad! 5 jól bevált módszerünk használatával magadtól is felmérheted, hogy komoly bajod van-e vagy sem.

10 dolog, amiért nem éri meg kiakadnod

Az életben mindig megvan a remek idő és alkalom, amikor megmondhatod a másiknak a magadét, amikor érdemes foggal, körömmel kitartanod azt igazad mellett és kiállni magadért, meg azért amiben hiszel.

15 baki, amit az óvszerrel elkövethetsz

Az óvszer felhúzása mára már napi rutinoddá vált, de vajon tudod, hogy kell megfelelően csinálni? Sajnos a legújabb kutatások szerint sokan nem tudják.

5 tipp - randizz kevés pénzből

Újra a húspiacon? Ha az USA-ban élnél azt mondhatnánk, szerencsés vagy, mert ők a 2-3x többször randiznak, mint az Egyesült Királyságban, Ausztáliában, Japánban, vagy Franciaországban.

7 fogyókúrás tipp, hogy kevesebb kalóriát egyél!

Nyilván úgy is le lehet fogyni, hogy naponta megeszel egy Snickers-t, de a súlyveszteség minősége is számít- ki vágyik vézna testalkatra és satnya izmokra? A fogyás titka: egyél kevesebbet és égess több kalóriát.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Előfizetés