Melyik orgazmus a legjobb a nőknek?

Valószínűlg hallottad, hogy a vaginális orgazmus erősebb, mint a klitorisz általi. Ez a feltevés egészen Freudig nyúlik vissza.

Valószínűlg hallottad, hogy a vaginális orgazmus erősebb, mint a klitorisz általi. Ez a feltevés egészen Freudig nyúlik vissza.

Olvasd el ezt is!

Egy új kutatás szerint viszont ez nem így van. A szakértők 88 nőt kérdeztek arról, hogy melyik rész stimulálásával jutnak el legkönnyebben a csúcsra és melyik ad intenzívebb orgazmust.

A kutatók szerint viszont leggyakrabban a kettő párhuzamos stimulációjával jutnak csúcsra a nők. Amúgy is, szinte lehetetlen úgy behatolni, hogy a klitoriszhoz ne érnél hozzá.

A tanulmányban egyébként a válaszadók több mint fele szavazott arra, hogy mindkettő izgatása fontos az orgamzmushoz.

Legközelebb, ha azt akarod, hogy gyorsan felérjen a csúcsra, vesd be mindened!

Az éjjeli nassolás hátrányai nem csak a testsúlyodban mutatkoznak meg

Ha ránk hallgatsz, csukva tartod éjszaka a hűtőajtót.

„2 héten keresztül napi 60 kitörést csináltam - ez lett az eredménye"

Nicolette Richardson, a Women’s Health amerikai szerzője izgalmas kihívásra vállalkozott. Bízott abban, hogy a napi 60 kitörés sokat javít majd a futóeredményén. Beszámolójából kiderül, sikerült-e fejlődnie.

Semmi köze a szexhez! Ezért csalja meg a legtöbb huszonéves a párját

Mindenki követ el hibákat fiatalon - általában a legtöbbnek a párkapcsolatok isszák meg a levét. És persze vannak szakítások, amik igazán fájdalmasak, különösen akkor, ha a megcsalás is közrejátszik bennük.

Növeld a tesztoszteronszinted 4 gyakorlattal!

A következő gyakorlatok nem csak abban segítenek, hogy több tesztoszteront tereljen a szervezeted, hanem erősebb és izmosabb lesz tőlük a felsőtested!

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft