3 dolog, amit sose tegyél szex közben

A szex rizikós, de cserébe sokat is adhat. Vagy felejthetetlen lesz, vagy félresiklik - gondolj csak a betegségekre, vagy a lyukas óvszerre.

A szex rizikós, de cserébe sokat is adhat. Vagy felejthetetlen lesz, vagy félresiklik - gondolj csak a betegségekre, vagy a lyukas óvszerre.

Olvasd el ezt is!

A forró éjszakából könnyen rémálom lehet - kivéve, ha elkerülöd a következő helyzeteket.

Alábecsülöd az esélyeid a nemi betegségekre

Nem elég annyi, hogy megkérdezed a partnered, hogy beteg-e. „Ha óvszer nélkül szexelsz, nagy rizikót vállalsz”-mondja dr. Leah Millheiser, a Stanford professzora. Sok betegség pedig egyre ellenállóbb a gyógyszerekkel szemben, ezért különösen érdemes figyelni erre.

Az olajos síkosítót latexgumival párosítod

Ha nem megfelelő síkosítót használsz, könnyen a kórházban találja magát a barátnőd, főleg akkor, ha anális szexre is sor kerül.

Ha latexből készült óvszert használsz, ne olajalapú síkosítóval tedd sikamlóssá a dolgokat,, mivel ez lebontja a latexet, így nem nyújt akkora védelmet az óvszer. Használj inkább vizes bázisú, vagy szilikonos síkosítót.

Ételekkel kísérletezel

Ha zöldségeket, gyümölcsöket, vagy más kaját dugsz a párod vaginájába, könnyen egy sürgősségi osztályon tett látogatással végződhet az akció. Az ételek könnyen eltörhetnek és bent is maradnak egészen addig, amíg egy szakember ki nem szedi őket onnan.

És persze ezeken kívül az sem árt, ha nem gyakorolsz nyomást a párodra, hogy elmenjen és ne is nyomd keményebben, mint ahogy kellene, hiszen előbbi esetben lelki problémát, utóbbi esetben viszont sérülést okozhatsz a párodnak.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

A faterod miatt nem kockás a hasad?

Nem tudsz lefogyni? A faterod állhat a háttérben.

A hét táplálkozási tippje: Minden, amit a vegán étrendről tudni érdemes

Egyre népszerűbbé válik a vegán életmód, ám sokan attól tartanak, hogy ha mellőzik az összes állatii eredetű alapanyagot, az izmaikból is veszítenek. Ez igaz?

Lewis Hamilton: Az ember, aki 10 évesen megalapozta a karrierjét

Negyedik világbajnoki címe felé robog a brit pilóta.

Nehezen találsz párt? A 37 százalékos szabály a segítségedre lehet!

Ideje újragondolni a randizásról alkotott elképzeléseidet!

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft