3 dolog, amit sose tegyél szex közben

A szex rizikós, de cserébe sokat is adhat. Vagy felejthetetlen lesz, vagy félresiklik - gondolj csak a betegségekre, vagy a lyukas óvszerre.

A szex rizikós, de cserébe sokat is adhat. Vagy felejthetetlen lesz, vagy félresiklik - gondolj csak a betegségekre, vagy a lyukas óvszerre.

Olvasd el ezt is!

A forró éjszakából könnyen rémálom lehet - kivéve, ha elkerülöd a következő helyzeteket.

Alábecsülöd az esélyeid a nemi betegségekre

Nem elég annyi, hogy megkérdezed a partnered, hogy beteg-e. „Ha óvszer nélkül szexelsz, nagy rizikót vállalsz”-mondja dr. Leah Millheiser, a Stanford professzora. Sok betegség pedig egyre ellenállóbb a gyógyszerekkel szemben, ezért különösen érdemes figyelni erre.

Az olajos síkosítót latexgumival párosítod

Ha nem megfelelő síkosítót használsz, könnyen a kórházban találja magát a barátnőd, főleg akkor, ha anális szexre is sor kerül.

Ha latexből készült óvszert használsz, ne olajalapú síkosítóval tedd sikamlóssá a dolgokat,, mivel ez lebontja a latexet, így nem nyújt akkora védelmet az óvszer. Használj inkább vizes bázisú, vagy szilikonos síkosítót.

Ételekkel kísérletezel

Ha zöldségeket, gyümölcsöket, vagy más kaját dugsz a párod vaginájába, könnyen egy sürgősségi osztályon tett látogatással végződhet az akció. Az ételek könnyen eltörhetnek és bent is maradnak egészen addig, amíg egy szakember ki nem szedi őket onnan.

És persze ezeken kívül az sem árt, ha nem gyakorolsz nyomást a párodra, hogy elmenjen és ne is nyomd keményebben, mint ahogy kellene, hiszen előbbi esetben lelki problémát, utóbbi esetben viszont sérülést okozhatsz a párodnak.

Nagy, de nem erős - lehetséges?

Azt gondolom, aki konditeremben dolgozik edzőként, már minimum egyszer az életében (de inkább havi egyszer) találkozott olyan srácokkal, akik közlik, hogy ők nem akarnak nagyok lenni, csak erősek.

A vibráló karkötő, ami 30 másodperc alatt leszámol a stresszel

A TouchPoints hadat üzen a konstans idegeskedésnek.

A Szikla mutat 6 gyakorlatot, amiktől te is izmos lehetsz! Lesd el őket!

Dwayne Johsnon nagyon sok embert inspirál már csak a kinézetével is.

Kész, vége! Ennél jobb Tinderes profilkép nem létezik!

Mindenki tanulhat egyet s mást ettől a férfitól!

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft