Őszinte vallomás! 5 nő elárulta, mire vágyik igazából az ágyban

Sokan nem szeretnek a szexről beszélni, mivel még felnőttként is kínosnak találják a párjukkal megosztani a legapróbb részleteket. Ennek eredménye, hogy rengeteg pár nem tudja, mire vágyik a másik fele az ágyban, vagy épp mire nem.

Sokan nem szeretnek a szexről beszélni, mivel még felnőttként is kínosnak találják a párjukkal megosztani a legapróbb részleteket. Ennek eredménye, hogy rengeteg pár nem tudja, mire vágyik a másik fele az ágyban, vagy épp mire nem.

Hogy segítsünk, megkérdeztünk néhány nőt arról, mi a titkos vágyuk az ágyban:

„Szeretném, ha a férjem nem lenne annyira udvarias és inkább dominánsabb, keményebb lenne az ágyban. Nem kell ostor és lánc, csak egy kis plusz férfiasság.”

Vannak nők, akik szeretik, ha átadhatják az irányítást az ágyban, mivel mondjuk olyan beosztásban dolgoznak, amiben övék a vezető szerep. Ilyenkor a legjobb, ha kezedbe veszed az irányítást és szenvedélyesen nekiesel.

„Imádom, ha már korábban utalgat rá, hogy mit csinálna velem, a hálószobán kívül is. Ilyenkor izgat fel legjobban.”

A váratlan időben és helyen tett utalások azt mutatják, hogy vonzódsz hozzá, nem csak arra vezetik rá, hogy le akarod fektetni. Ha pedig nyilvános helyen vagytok, mire hazaértek majd’ szét fogtok robbanni a vágytól.

„Szeretem a segédeszközöket, például a csiklóstimulátort, vagy vibrátorokat. Egy férfi ne féljen használni őket.”

Ne ellenségként, hanem bajtársként tekints a segédeszközökre. Ha megtanulod őket ügyesen használni (akár a barátnőd is megkérheted arra, hogy mutassa meg, ő hogy szokta), hatalmas orgazmusban lesz része a párodnak.

„Imádom, amikor a barátom a nyakamat, vállaimat és hasamat csókolgatja, de pár másodperc alatt lerendezi az előjátékot. Pedig jobb lenne, ha elidőzne az erogén zónáimnál.”

„Én még az elő-előjátékot is szeretem: az ölelkezést, egymáshoz bújást. Ez gyakran torkollik hosszú előjátékba és végül egy szuperjó menet lesz a vége.”

A nők számára nagyon fontos az előjáték, hiszen nekik több időre van szükségük ahhoz, hogy belelendüljenek a lepedőakrobatikába. Persze nincs időkorlátja semminek, de abból sosem lehet baj, ha nem 5, hanem mondjuk 15 percig kényeztetiek egymást, mielőtt sor kerülne a szexre.

Ki nem állhatod a kardiót? Így teheted elviselhetőbbé

Nem árt néha megtörni az edzőtermi monotonitást.

Ideges vagy? Ez a tökéletes edzés számodra!

Szeretnéd megnyugtatni a zakatoló agyad?

4 esti szokás, amitől könnyedén elhízhatsz

Ezeken változtass, ha nem jönnek az eredmények.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft