Állítólag heti 1 szex pont annyira jó, mint egy vaskos fizetésemelés

Egy új tanulmány ezt állítja, de nézzük meg, miért.

Egy új tanulmány ezt állítja, de nézzük meg, miért.

Olvasd el ezt is!

Bárki, aki elégedett a szexuális életével, nem lepődik meg ezen. Kanadai kutatók többféle kutatást is végeztek a témában, hogy rájöjjenek, miért van ilyen hatással a szex az emberekre.

Az első során 335 embert kérdeztek a párkapcsolatukról, szexuális életükről, a boldogságukról és persze arra is válaszolniuk kellett, hogy csókolóznak-e, vagy ölelkeznek-e a párjukkal. Ezt követően 74 párnak is feltették a kérdéseket.

A következő etapban 106 svájci párt kértek meg arra, hogy vezessenek naplót. Ebből az derült ki, hogy minél többször szexeltek 10 napon belül, annyival elégedettebek és boldogabbak voltak. Az utolsó kutatás pedig arra világított rá, hogy ugyanezek a párok jobban vonzódtak egymáshoz több órával a szex után is.

Azt el kell mondanunk, hogy mivel a kutatások leginkább a naplókon és kérdőíveken alapultak, nehéz meghatározni, pontosan mi okozza a szex utáni boldogságot (A jobb közérzet? Maga a szex? Az ölelkezés?).

Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft