6 szabály a nagyobb izmokért

Kövesd ezt a 6 tanácsot, amit egyszerű betartani és sokkal könnyebbé teszed a dolgod a konditeremben. Ki mondta, hogy a táplálkozás nem fontos az izomépítéshez?!

Kövesd ezt a 6 tanácsot, amit egyszerű betartani és sokkal könnyebbé teszed a dolgod a konditeremben. Ki mondta, hogy a táplálkozás nem fontos az izomépítéshez?!


1. Tankolj fel edzés előtt
1 órával edzés előtt úgy táplálkozz, hogy minden fél g fehérjére 1 gramm szénhidrát jusson, hiszen így sokkal jobban bírod az edzést.

2. Minden kilóra jusson 2 gramm fehérje
Ez azért fontos, hogy izmot építs és egyenletes szinten tartsd a vércukrod. Válassz csirkét vagy pulykát, de a hal és a sovány marhahús is tökéletes. Tehát egy 80 kg-os férfinak 160 g fehérjét kell elfogyasztania.

3. Válaszd a joghurtot
A friss gyümölcsre öntve reggelire vagy desszertként is jó választás. A benne lévő kalcium segíti a izmok növekedését.

4. Edzés után is egyél okosan
A fehérjében és szénhidrátokban lévő aminosavak nagyon fontosak egy kemény edzés után. Minden órában egyél belőlük 4 órán keresztül.

5. Fogyassz zöldségeket is
Ha sok fehérjét eszel, savasabb lehet a szervezeted, ami a csontokra is kihat. Ezt fehérjében gazdag zöldségekkel ellensúlyozhatod. Egyél babot, lencsét, olajos magvakat.

6. HNO3
Rég volt a kémiaóra, igaz? A babban, halban és szójában lévő sav megnöveli az izmaidban lévő véredények méretét, ezért keményebben tudsz edzeni.

Miért nem igaz a „minden módszer működik" elve?

Egy olyan témáról írtam ma, ami engem rendszeresen idegesít. Annyira gyakran hallom és annyira utálom! Talán az egyik leggyakoribb tévhit, amit hallani lehet az edzéssel és az étrenddel kapcsolatban: „minden módszer működik”. Ez egy lusta ember hozzáállása, aki nem akar elmerülni egy témában.

6 ok, hogy beszerezd a legújabb számunkat!

Megjelent a Men’s Health következő száma, pillantsatok bele!

5 dolog, ha igazán el akarod varázsolni a randin

Nézz ki jobban, illatozz frissen és csábítsd el a nőt!

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft