6 szabály a nagyobb izmokért

Kövesd ezt a 6 tanácsot, amit egyszerű betartani és sokkal könnyebbé teszed a dolgod a konditeremben. Ki mondta, hogy a táplálkozás nem fontos az izomépítéshez?!

Kövesd ezt a 6 tanácsot, amit egyszerű betartani és sokkal könnyebbé teszed a dolgod a konditeremben. Ki mondta, hogy a táplálkozás nem fontos az izomépítéshez?!


1. Tankolj fel edzés előtt
1 órával edzés előtt úgy táplálkozz, hogy minden fél g fehérjére 1 gramm szénhidrát jusson, hiszen így sokkal jobban bírod az edzést.

2. Minden kilóra jusson 2 gramm fehérje
Ez azért fontos, hogy izmot építs és egyenletes szinten tartsd a vércukrod. Válassz csirkét vagy pulykát, de a hal és a sovány marhahús is tökéletes. Tehát egy 80 kg-os férfinak 160 g fehérjét kell elfogyasztania.

3. Válaszd a joghurtot
A friss gyümölcsre öntve reggelire vagy desszertként is jó választás. A benne lévő kalcium segíti a izmok növekedését.

4. Edzés után is egyél okosan
A fehérjében és szénhidrátokban lévő aminosavak nagyon fontosak egy kemény edzés után. Minden órában egyél belőlük 4 órán keresztül.

5. Fogyassz zöldségeket is
Ha sok fehérjét eszel, savasabb lehet a szervezeted, ami a csontokra is kihat. Ezt fehérjében gazdag zöldségekkel ellensúlyozhatod. Egyél babot, lencsét, olajos magvakat.

6. HNO3
Rég volt a kémiaóra, igaz? A babban, halban és szójában lévő sav megnöveli az izmaidban lévő véredények méretét, ezért keményebben tudsz edzeni.

A szex 4 kevésbé ismert pozitív hatása a szervezetedre

A mindenki által ismert tényeken keresztül vannak még, amikből profitálhatsz!

Szexpózok, amik edzésnek is beillenek

Az edzés sokban hasonlít a szexhez: mindkettő során emelkedik a pulzusod, leizzadsz, nyögsz és a végén megéhezel. Szerencsére vannak olyan szexpózok, amik a tested is megdolgoztatják.

5 coach meséli el, hogyan léphetsz túl a legnagyobb félelmeiden

Mindenki tart valamitől. Nem a pókokra gondolunk, hanem az élet egy-egy fontos területéhez köthető félelemre. Megmutatjuk, mit tanácsolnak a szakértők, ha te sem látod a kiutat.

Mark Wahlberg 5 legjobb filmje

A színész nem hiába feszít a legújabb Men's Health címlapján. Megmutatjuk, eddig melyik filmekben bizonyított legjobban szerintünk.

Szakítós problémák, amiket csak a 90-es években születettek értenek

A technológia fejlődésével a szakítás művészete is rendesen átalakult. Megmutatjuk, miben lett másabb.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

MH 2016 okt 21. Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő! Így 895 Ft helyett csak 445 Ft lapszámonként. A fél éves előfizetés ára: 1335 Ft (3 lapszám)

Csak 1335 Ft