Steak spárgával és édesburgonyával

Szuper kaja edzés előtt vagy után, ellát fehérjével, szénhidráttal és vitaminokkal.

Szuper kaja edzés előtt vagy után, ellát fehérjével, szénhidráttal és vitaminokkal.

Hozzávalók:

  • 1 nagyobb édesburgonya (250 g)
  • egy csipet petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 tk. zöld chili
  • 10 ml olívaolaj
  • 10 ml citromlé
  • másfél tk. salottahagyma
  • 5 ml kókuszolaj
  • 235 g steak
  • 100 g spárga

Elkészítés:

Az édesburgonyát süsd meg sütőben 30-45 perc alatt, 160 fokon. A petrezselymet, fokhagymát, olívaolajat, citromlevet és hagymát turmixold össze egy robotgépben.

Hevíts forróra egy serpenyőt, öntsd bele a kókuszolajat, aztán mehet bele a steak. Oldalanként 2-2 perc alatt piríts rá kérget, majd vedd lejjebb a hőfokot és süsd készre 2-5 perc alatt attól függően, mennyire szeretnéd átsütni.

Amíg a hús sül, vágd le a spárga végeit és dobd a steak mellé. Amikor elkészült, tálald a krumplival, a szeletekre vágott steakkel és a petrezselymes öntettel.

Olvasd el ezt is!
Nagy, de nem erős - lehetséges?

Azt gondolom, aki konditeremben dolgozik edzőként, már minimum egyszer az életében (de inkább havi egyszer) találkozott olyan srácokkal, akik közlik, hogy ők nem akarnak nagyok lenni, csak erősek.

A vibráló karkötő, ami 30 másodperc alatt leszámol a stresszel

A TouchPoints hadat üzen a konstans idegeskedésnek.

A Szikla mutat 6 gyakorlatot, amiktől te is izmos lehetsz! Lesd el őket!

Dwayne Johsnon nagyon sok embert inspirál már csak a kinézetével is.

Kész, vége! Ennél jobb Tinderes profilkép nem létezik!

Mindenki tanulhat egyet s mást ettől a férfitól!

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft