Tökéletes lazac egyszerűen

Készítsd el a tökéletes lazacot. Van, hogy a legegyszerűbb a legjobb.

Készítsd el a tökéletes lazacot. Van, hogy a legegyszerűbb a legjobb.

A fickó
Brendan Collins, a Los Angeles-i Birch és Corner Door éttermek séfje, aki több TV-showban is szerepelt már. Cooking, Blokes & Artichokes címmel nemrég jelent meg szakácskönyve.

A serpenyő
Öntöttvas, vagy szénacél edényt használj (az alumíniumot és a rozsdamentes acélt felejtsd el). Alapszabály az, hogy a sütőfelület sötét legyen. A tűzhelyen nagy lángot használj, a sütőt pedig 180 Celsius fokra melegítsd elő.

A recept
Serpenyőben hevíts fel 2 evőkanál növényi olajat. Egy 170 grammos lazacot (a bőre legyen rajta) törölj szárazra papírtörlővel, és sózd meg. Amikor az olaj már serceg – de nem füstöl –, bőrös oldalával lefelé tedd a halat a serpenyőbe, és egy lapáttal óvatosan nyomd rá a felületre. Várj 5 percet, és amikor a hal már mozgatható az olajon, tedd a serpenyőt a sütőbe további 5 percre. Az edényben lévő zsiradékot kanalazd rá, ízesítsd frissen őrölt borssal és némi citromlével. Barna rizzsel és párolt spenóttal tálald.

A nők szexibbnek, magabiztosabbnak és intelligensebbnek tartanak, ha...

Ideje újragondolni, hogy kit fogadsz be szárnysegédnek. Lehet, hogy nem is a legjobb haveroddal kellene elindulnod csajozni?

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet

Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!

Mit árul el a szülinapod a szexuális életedről?

Gondolkodtál már azon, miért jobb valakivel a szex? A biológiai tulajdonságokon kívül a születésnapod is kihathat arra, kivel, mennyire élvezed.

A világ legerősebb embere napi 7 étkezéssel 12.000 kalóriát visz be. Így csinálja

Brian Shaw elég sokat eszik - ez nem is meglepő, hiszen ő lett a világ legerősebb embere. Már négyszer szerezte meg ezt a címet, de rengeteget készült minden versenyére - és nem csak az edzés során, hanem a táplálkozását is ennek rendelte alá.

9 tipp, hogy végre úgy öltözz, mint egy felnőtt férfi

Ha szeretnéd, hogy végre komolyan vegyenek, érdemes megfogadnod a következő tippeket, hogy minden helyzetben érett férfiként tekintsenek rád - legalábbis az öltözködésed alapján…

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft