Így készíts tökéletesen pulykasültet! + ITT a titkos fűszerkeverék receptünk!

Egy egész magazint szenteltek a pulykahúsnak, melyet akár INGYEN letölthetsz INNEN!

Egy egész magazint szenteltek a pulykahúsnak, melyet akár INGYEN letölthetsz INNEN!

Hogyan lesz omlós és ízes a pulyka, nem pedig száraz és ízetlen?

Milyen fűszerekkel érdemes ízesíteni?

Hogyan lehet szuvidálva is elkészíteni?

Hol lehet friss és tiszta eredetű pulykát venni?

Megannyi kérdésre választ kaphatsz az első - ingyenes - Pulykatrend magazinban,melyet nyomtatott formában a decemberi Éva magazin ingyenes mellékleteként, míg online ITT érhetsz el.

Készíts házi sültpulyka fűszerkeveréket!
Íme a mi titkos receptünk:

Igen, azt mondtuk, a friss az igazi, de ha épp nincs kéznél leveles növény, legyen biztonsági tartalékunk a polcon, például ebből az előre összeállított
keverékből, amely remek ízt ad a sült pulykának. És az sem utolsó szempont, hogy nincs benne aroma, ízfokozó, csomósodás-gátló adalék sem. Ha pácoláshoz használjuk, keverjük olívaolajhoz (esetleg balzsamecetet is önthetünk hozzá), de semmiképp ne adjunk hozzá sót, mert az nedvességet von el a húsból.

*1 tk kakukkfű
*1 tk tárkony
* 1 tk majoránna
*1/2 tk koriander
*1 tk római kömény
*1tk rozmaring
*1 tk fehér bors
*2 tk édes fűszerpaprika
*1 tk szárított, őrölt gyömbér
*2 tk kurkuma
*2 tk fokhagyma-granulátum
*1/2 tk Cayenne-bors
*1/2 ek fekete bors

Kép

Gesztenyével töltött hosszúcomb - receptjét a képre kattintva éred el

Pulykaburger - receptjét a képre kattintva éred el

Aszalt szilvás pulykatekercs - receptjét a képre kattintva éred el

A 6 legjobb kettlebelles zsírégető gyakorlat

Pörgesd fel a metabolizmusod ezekkel a gyakorlatokkal!

Van 4 okunk, hogy lecseréld végre a párnádat

Az egészségre is káros lehet a régóta őrzött kedvenc.

Gondoltad volna, hogy a DNS-lánc 90%-a teljesen felesleges?

Ha lenne célja, már valószínűleg nem élnénk.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft