Szórd ezt a kávédba, hogy finomabb legyen!

Lehet, hogy mi inkább kihagynánk…

Lehet, hogy mi inkább kihagynánk…

Mindegy, milyen kávét iszol, az a lényeg, hogy finom legyen. Sokan cukorral, vagy más édesítőszerekkel próbálják elvenni a kávé keserű ízét, azonban a kávérajongók egy csoportja kitalálta, hogyan lehet kiküszöbölni cukor nélkül a problémát.

Szerintük az a legjobb megoldás, hogy sót kell beletenni.

gif

„Nem kell belőle egy teáskanálnyi sem, csak egy csipet, ami pont elég ahhoz, hogy elvegye a fekete keserűségét”

- állítják a VinePair munkatársai.

Ha viszont ennél többet teszel bele, menthetetlen lesz az ital, szóval érdemes ebben az esetben tényleg odafigyelni a mennyiségre.

Egyébként a megfigyelést egy korábbi tanulmány is igazolja, mely szerint a só azért ízesíti jól a különböző ételeket, mert elnyomja a keserűségüket.

Ha szeretsz veszélyesen élni - vagy a barista nem volt a helyzet magaslatán, amikor megcsinálta a kávéd -, próbáld ki te is ezt a módszert!


Viszon érdemes csínján bánni a feketével, mert egyszerűen függővé válhatsz! Ha ezeket a jeleket tapasztalod, nálad is kialakult már a függőség:

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
6 jel, hogy kávéfüggő vagy
Gondoltad volna, hogy a DNS-lánc 90%-a teljesen felesleges?

Ha lenne célja, már valószínűleg nem élnénk.

Fontos, hogy mit eszel, még fontosabb, hogy mikor

Így időzítsd az étkezéseket, akkor nem lehet baj.

Általános tévhitek a guggolásról, a felhúzásról és a fekvenyomásról

Alapfeladatok, amiket nem érdemes kihagynod az edzéstervedből.

Kicsit híztál csak a diplomaosztó óta? Nagy lehet a baj

A diszkrét dad bod is komoly veszélyeket rejthet.

A tudomány szerint te sem edzel elég keményen

Azt hiszed, a határaidat feszegeted, pedig...

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft