Fontos, hogy mit eszel, még fontosabb, hogy mikor

Így időzítsd az étkezéseket, akkor nem lehet baj.

Így időzítsd az étkezéseket, akkor nem lehet baj.

Sokat számít, hogy mit eszünk, de egyre több kutatás foglalkozik azzal a témával is, hogy mikor kellene elfogyasztanunk az ételeinket. Az időzítés sokkal fontosabb, mint azt első ránézésre gondolnánk, az elhízástól és súlyos betegségektől is megóvhatjuk testünket, ha betartjuk a szakemberek tanácsait. Egyikük, Valter Longo sokatmondóan úgy nyilatkozott ezzel kapcsolatban:

Ha megnézzük a világ legegészségesebb társadalmait, egyből feltűnik, hogy nem úgy étkeznek, mint az Egyesült Államok és Európa népei. Ha ötször-hatszor eszünk egy nap, az probléma, a testünk ugyanis genetikailag nem erre van berendezkedve.

A professzor szerint valahogy muszáj kibírnunk, hogy ne nassoljunk az étkezések közti időszakban. Napi háromszor ajánlott ennünk, s ha lehet a reggeli és a vacsora közt ne teljen el több 12 óránál. Egy nemrég elvégzett kutatás szerint reggel 8 óra és este 7 óra között érdemes étkeznünk, így ugyanis egészséges szinten tarthatjuk a testünkben lévő koleszterint, illetve krónikus megbetegedésekre is kisebb lesz az esélyünk.

Ezektől az ételektől olyan illatod lesz, hogy minden nő utánad fordul

Nem tudnak ellenállni azoknak, akik egészségesen táplálkoznak.

Az agresszív számítógépes játékok agykárosító hatásúak lehetnek - állítja egy új kutatás

A játékok hatásai között szerepel az Alzheimer-kór kialakulása, a depresszió, skizofrénia is.

Repülővel utazol valahová? Légiutaskísérők osztják meg azt a 8 dolgot, amit érdemes tudnod

Vannak köztük olyanok, amik életmentőek lehetnek, de olyanok is, melyekkel az őrületbe tudod kergetni a repülő személyzetét!

Nagy, de nem erős - lehetséges?

Azt gondolom, aki konditeremben dolgozik edzőként, már minimum egyszer az életében (de inkább havi egyszer) találkozott olyan srácokkal, akik közlik, hogy ők nem akarnak nagyok lenni, csak erősek.

A vibráló karkötő, ami 30 másodperc alatt leszámol a stresszel

A TouchPoints hadat üzen a konstans idegeskedésnek.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft