Még fogyni is tudott a srác, aki egy évig minden egyes nap pizzát evett

Brian Northrup rácáfolt a tésztás tévhitekre.

Brian Northrup rácáfolt a tésztás tévhitekre.

Érdekes emberkísérletet hajtott végre saját magán egy fiatal srác, elhatározta, hogy egy évig minden nap betol egy közepes méretű pizzát. Egyszer, s mindenkorra le akart számolni a tésztával kapcsolatos tévhitekkel, be akarta bizonyítani, hogy mindannyiunk kedvenc olasz ételével is lehet fogyni.

Rengeteg személyi edző, fitneszguru és doktor mondta azt nekem az évek során, hogy csinálhatsz bármit, ha rossz étrenddel élsz, nem fogsz tudni megszabadulni a kilóktól. Biztos voltam benne, hogy ha elég keményen edzek, akkor az egészségtelennek tartott pizzával is össze fog jönni a dolog.

Brian Northrup sok mindent tett azért, hogy ne látszódjon meg a testén a pizzakúra, heti háromszor 40 perces súlyzós edzést iktatott be a napirendjébe, emellett pedig minden nap kardiózott. A kísérlet végén úgy nyilatkozott, erősebb lett, fejlődött az állóképessége, ráadásul sebességben is szintet lépett. A hiánypótló teszt után kijelenthetjük, hogy heti egyszer nyugodtan "bűnözhetünk", ettől még nem kell ruhaméretet váltani.

Brutálisan kigyúrt vegán testépítők, akiket megéri bekövetni Instán

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft